News

Nieuwe Carrefour Express in Louvain-La-Neuve waar elk studentenhart sneller van gaat kloppen

Nieuwe Carrefour Express in Louvain-La-Neuve waar elk studentenhart sneller van gaat kloppen

Carrefour opent haar eerste Carrefour Express-winkel in Louvain-La-Neuve, de studentenstad bij uitstek met ongeveer 25.000 studenten. Ideaal dus voor een winkel die beantwoordt aan de specifieke behoeften van deze consumentengroep.

Ze hebben vaak weinig tijd en willen toch lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden eten. De winkel is strategisch gelegen in de Grand-Rue 50 in het hartje van de stad, in een winkelpand waarin vroeger al een supermarkt gevestigd was, en op wandelafstand van alle studenteninrichtingen.

Shoppen 7 dagen op 7

De zeer ruime openingsuren zijn een troef van deze winkel, de klant kan er 7 dagen op 7 terecht, van zaterdag tot donderdag van 6u30 tot 20u, op vrijdag zelfs van 6u30 tot 21u en op zondag en feestdagen van 7u tot 20u.

Maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag

Op een verkoopoppervlakte van 488 m² vindt de klant een uitgebreide keuze aan maaltijdoplossingen, en dit in een moderne en gezellige omgeving. Naast de klassieke knapperige en gezonde salades kan de klant kiezen tussen sandwiches, dagverse sushi, gebraden kip, fruit, ter plaatse gebakken bakkerijproducten, vers geperst sinaasappelsap, een aromatisch kopje koffie aan de koffiemachine en ander lekkers. Hij kan er ook bereide gerechten kopen en deze in de microgolfoven opwarmen. Bovendien staan een reeks handige diensten ter beschikking, zoals een fotoautomaat, gratis wifi of een assortiment prachtige bloemen.

Niet alleen voor studenten      

Uiteraard is het winkelconcept ook aangepast aan de andere bewoners van de stad en biedt een selectie aan vlees, gevogelte, vis en verse (bio-)groenten. Zo kan de klant een gezonde, smaakvolle en gevarieerde voedingskeuze maken, voor elk moment van de dag, en speelt Carrefour in op het initiatief ‘Act for Food’ dat concrete acties voorstelt om beter te eten. Andere basis- en drogisterijproducten mogen natuurlijk niet ontbreken.

De betaling gebeurt vliegensvlug aan één van de 4 kassa’s waar alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard, net als contactloos betalen.

Wilt u ook uw logo op onze website en online rekruteren? Klik hier!