Diensten en raadgeving

 • Potentiele franchises/licenses :
  - Franchise/license ontwikkeling van een bestaand concept
  - Totaal begeleiding naar het opzetten en uitbreiden van een franchise/license
  - Master franchise strategische planning en implementatie
  - Internationale expansie begeleiding en representatie
  - Franchise/license haalbaarheidsstudies voor bestaande concepten

 • De Ondernemersbank van BNP Paribas Fortis is er voor iedereen en elke zakelijke onderneming. Zelfstandigen, vrije beroepen, ondernemers, KMO's, we verwelkomen u met plezier. Wij zijn graag de strategische partner van al uw dromen en projecten.
  Onze producten op het vlak van dagelijks bedrijfsbeheer, kredieten, zakelijke verzekeringen en beleggingsproducten en onze 2.000 experten die op elk ogenblik beschikbaar zijn, garanderen dat u altijd kunt rekenen op een bank die u voluit steunt.
 • Het actieterrein van DBB in het distributierecht omhelst o.m. het opstellen en nazicht van franchise- en andere distributiecontracten (agentuur, alleenverkoop, commissie, licentie enz...), advies omtrent precontractuele informatiedocumenten, bijstand en multidisciplinair advies aan franchise- en distributienetwerken in de diverse stadia van hun ontwikkeling : oprichting, acquisities, overdrachten en reorganisaties alsook efficiënte geschillenregeling o.m. bij de beëindiging van distributiecontracten via ADR (verzoening, bemiddeling, arbitrage) en de vertegenwoordiging voor de Belgische en buitenlandse rechtscolleges en/of arbiters.
  DBB organiseert tweejaarlijks de BDC - www.brusselsdistributionconference.eu/nl waar specialisten uit binnen- en buitenland samenkomen om actuele juridische, economische en financiële onderwerpen en trends binnen de distributiesector te bespreken.
 • Anticipeer vandaag op de HR-uitdagingen van morgen
  Natuurlijk wil u de dossiers van uw mensen op een correcte en professionele manier beheren. Maar hoe krijgt u dat allemaal rond, met zo weinig mogelijk administratieve rompslomp?
 • Het advocatenkantoor ALTIUS brengt de kennis en ervaring van ruim 55 gespecialiseerde advocaten samen in de praktijkgroepen Corporate/M&A, Commercial & Competition, ICT, Intellectual, Property, Employment & Pensions, Real Estate & Regulatory, Banking & Finance en Dispute Resolution om haar nationale en internationale cliënten op de meest doeltreffende manier juridisch te ondersteunen bij alle aspecten van hun bedrijfsactiviteiten. ALTIUS biedt haar cliënten niet alleen creatief advies op maat, maar begeleidt ze ook bij nationale en internationale transacties, onderhandelingen, bemiddeling en procesvoering.
 • Het advocatenkantoor De Bock & Baluwé is een kantoor dat bestaat uit elf advocaten. Het kantoor is gespecialiseerd in het privaat ondernemingsrecht. Het team rond Koen De Bock focust voornamelijk op distributierecht: het opstellen van contracten met diverse tussenpersonen zoals franchisecontracten, agentuurcontracten, distributiecontracten en commissiecontracten, het opzetten van distributiestructuren, adviesverlening rond de stopzetting van deze contracten edm.
²

Wilt u ook uw logo op onze website en online rekruteren? Klik hier!