News

Uiteenlopende standhouders tijdens Franchisebeurs Onderneem ‘t!

Uiteenlopende standhouders tijdens Franchisebeurs Onderneem ‘t!

Volgende week is het zover: de Franchisebeurs Onderneem ‘t! De plattegrond is goed gevuld met standhouders uit uiteenlopende branches, zoals makelaardij (Domica, Bieden en Wonen), pakketverzending (Collect & Deliver, World Options), telefoonreparatie (Mobile Service Centre, DoctorPhone) en zorg (Ontzorgd Verhuizen, Right at Home). Bekijk hier de deelnemerslijst met alle standhouders.

Seminarprogramma

Op beide beursdagen is er een vol seminarprogramma met seminars die gratis te bezoeken zijn. Enkele onderwerpen zijn: De 10 vragen die je aan je toekomstige franchisegever MOET stellen!, Crowdfunding en Wat gaat er allemaal voor u veranderen door de nieuwe privacy wetgeving? Op donderdag om 14.00 uur verzorgt Harry Piekema een presentatie over Lichaamstaal, communicatie en ondernemerschap. Bekijk hier het volledige seminarprogramma.

‘Standhouder van het jaar’

De standhouders worden beoordeeld door Secret View, aan het eind van de 1e beursdag vindt de prijsuitreiking voor de ‘Standhouder van het jaar’ plaats.

Gratis entreekaarten

De Franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt plaats op donderdag 19 en vrijdag 20 april, van 10.00 – 17.00 uur in Nijkerk. Heeft u nog geen gratis entreekaarten? Bestel ze hier!

Wilt u ook uw logo op onze website en online rekruteren? Klik hier!