Meer nieuws

Genk: Carrefour Market opent deuren in gebouw Bormans Waterschei


Genk: Carrefour Market opent deuren in gebouw Bormans Waterschei

Carrefour Belgium heeft een nieuwe supermarkt in Genk. De nieuwe Market opende woensdag de deuren in de voormalige behang-, verf- en vloerbekledingswinkel Bormans aan de Maaseikerbaan te Waterschei. De nieuwe winkel wordt uitgebaat door de familie Olaerts, die reeds de Market in Kolderbos (Genk) uitbaten. Het groot pand werd de voorbije maanden aan een hels tempo omgetoverd tot een moderne supermarkt.

De openingsdag in Waterschei lokte meteen veel volk. De winkel is zo`n 1.100 vierkante meter groot. Er is een ruime versmarkt met een mooi assortiment verse producten en bakkerijproducten, het paradepaardje van Market. "Market geeft de voorrang aan producten van bij ons. In de professionele keuken bij de winkel wordt een groot gamma aan huisgemaakte gerechten bereid. Meer dan ooit werkt Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan Belgische producten, met respect voor de seizoenen."

Naast zijn ligging zijn de ruime openingsuren een van de grootste troeven van de nieuwe Market aan de Maaseikerbaan. De winkel zal iedere dag van 8u tot 20u geopend zijn (dinsdag sluitingsdag), en op zon- en feestdagen van 8u tot 18u.

http://www.limburgnieuws.be/genk/1481137556-carrefour-market-opent-deuren-in-gebouw-bormans-waterschei-a.html

Wilt u ook uw logo op onze website en online rekruteren? Klik hier!