• Picture Lunch Garden
  • Lunch Garden
  • Naam van de formule:
  • Lunch Garden
  • Naam van de onderneming :
  • Lunch Garden
  • Adres :
  • Olympiadenlaan 2
    1140
    Evere
    België
  • Contact :
  • Tel:
  • Fax:
  • Website :
  • Contactpersoon:
  • Dereze  Koen
  • Functie :
  • Franchise Consultant
  • lid van de BFF :

Uw selectie : Lunch Garden

Beschrijving van de activiteit:

Exploitatie van self-service restaurants open 7 dagen op 7. Assortiment van warme en koude maaltijden, gebak, ontbijt aan competitieve prijzen. Restaurant met grote parking gelegen bij supermarkt of winkelcentrum.

Praktische info

  • Activiteitensector : Voeding - Horeca
  • Oprichtingsjaar :

    1966

  • Aantal inplantingen :

    •    47 Company uitbatingen.
    •    23 franchise en huurbeheer uitbatingen.

  • Instapgeld :

    € 50.000,-

  • Bijdrage :

    Royalties : 5 % op netto Zakencijfer

  • Totale investering :

    200.000 € <> 300.000 €

  • Gemiddeld zakencijfer na 2 jaar :

    1.250.000 €

  • Andre verplichtingen:

    Bijdrage aan Nationale marketing campagnes (1.9% van het ZC) & lokale marketing (1% van het ZC)

     

  • Bijkomende informatie :

    •    Opleiding en ondersteuning door Lunch Garden.
    •    Wij zijn op zoek naar nieuwe kandidaat franchisenemers.

Historisch overzicht van de onderneming :

•    1966 : eerste cafetaria’s van GB later omgedoopt tot « resto GB »
•    Bestaan van restauranten Sarma-Nopri
•    1987 GIB voegt resto GB aan het  Sarma-Nopri netwerk onder het enseigne “Lunch Garden”
•    Eerste franchise: 1993 in Tienen.
•    Vandaag 70 uitbatingen waarvan 23 in Franchise.

Lunch Garden is marktleider in Belgie in de sector van de zelfbedieningsrestaurants.
Lunch Garden heeft een marktaandeel van 14% in de gestructureerde restauratie.
•    historisch groeit het zakencijfer tussen 1% en 4%.
•    het ZC bedraagt meer dan € 131.005.000,- in.2013.
 

Profiel van de kandidaat :

Commerciële ingesteldheid, klantgericht, zin voor analyse en toepassen van geldende proceduren met betrekking tot de voeding. Actieve inzet samen met zijn personeel op de werkvloer. Bereid tot het werken op zon- en feestdagen.

Gelieve uw contactgegevens in te vullen zodoende dit concept u de juiste informatie kan toesturen.

   
Naam* / Voornaam* /
Adres
Tel/GSM*
Email*
Bericht*