Adverteren

U wilt adverteren op Franchise.be?

De website is gerealiseerd door de organisator van de beurs Franchising & Partnership en is, naast de beurs, de eerste rekruteringsite in België

De website heeft een dubbele doelstelling, eerst en vooral uw formule kenbaar maken in de franchisewereld en daarnaast u de mogelijkheid geven om nieuwe partners aan te werven om uw formule te ontwikkelen.

www.franchising.be stelt een volledige lijst voor van formules in België en is een unieke informatiebron over de sector.

www.franchising.be richt zich tot de verantwoordelijke van de netwerken, franchisegevers en alle zelfstandige kandidaten, franchisenemers en investeerders.

Wilt u nieuwe partners rekruteren of wilt u uw activiteit voorstellen, dan kan dit door een volledige fiche met de voorstelling van uw concept in te voegen op de website voor de prijs van 1.950€ voor één jaar.

Klik hier voor de desbetreffende bestelbon.

De voorgestelde formuleszijn resultaatgericht en helpen u de juiste profielen te recruteren voor uw Belgisch en Luxemburgs netwerk.

Voor meer info contacteer Nick Boury info@franchise.be +32 475 60 80 12.

Daarnaast bestaan er ook andere mogelijkheden om een zichtbaarheid te krijgen op www.franchise.be, indien u over een fiche beschikt bij de formules die rekruteren.
Wilt u ook uw logo op onze website en online rekruteren? Klik hier!